sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Keittiöunelmia

Pitkästä aikaa, täällä ollaan taas!

Tässä on ollut parin viikon ajan semmoista hulabaloota sekä sairastelua, että kirjoittaminenkin on jäänyt kokonaan unohduksiin. Yritän parantaa tapani ja kirjoitella nyt edes hieman useammin.

Emme ole vieläkään saaneet lopullista tarjousta mielenkiintoisimmalta rakentajalta, mutta luultavasti vihdoinkin ensi viikolla näin tulee käymään. Pankitkin ovat olleet hyvin mukana touhussa. Jännä juttu kyllä, kun mökki on jatkuvasti alitajunnassa. Sitä aamulla herää ja tajuaa TAAS nähneensä unta mökistä, istutuksista ja muista mökkijutuista. Kaupungillakin kävellessään kaikki kivat asiat näyttää siltä, että ne olisi pakko saada nimenomaan mökille, ei kotia niinkään.

Keittiösuunnitelmat alkavat vihdoin ja viimein olla valmiit, yhteensä on tullut suunniteltua sitäkin varmasti jo muutaman työpäivän verran. Pitäisi ainakin olla toimiva ratkaisu!



Vasemmanpuoleisesta on lähdetty ja siitä on sitten jalostamalla, tuskalla ja hiellä syntynyt tuo oikeanpuoleinen luonnos. Jossain välissä tuli mieleen ajatus siitä, että täytyy saada tuo ihana saareke, ja kyllä kannatti! Nykyinen keittiö on niin mielettömän pieni, eikä siellä ole laskutilaa millekkään, nyt täytyy sitten kompensoida kaikki puutteet mökille. Tuo vasemmanpuoleinen oli muuten alunperin suunniteltu täysin eri kohtaankin sijoitetuksi, siksi mittasuhteet ovat erilaiset.

Ruokapöydästä en vielä ole varma, mutta tuolit ovat mummin vanhoja. Ne ovat tällä hetkellä muualla säilössä, niin en saanut kuvaa niistä. Löysin kuitenkin hyvin samannäköisestä kuvan. Yksi ero on ainakin tuo istuinosa, minun omissani on sellaiset "pitsiset" reikäkuviot.



Tuolitkin olisi tarkoitus maalata jonkin värisiksi. Aluksi oli mielessä samanlainen turkoosi kuin aikaisemmassa postauksessa, mutta nyt olenkin harkinnut mustaa tai "tylsää" valkoista. Täytyy myöhemmin sitten mallailla. Tuo pitsiliina tuossa vieressä kuvastaa ideaa, jonka sain tuoleja varten. Tahtoisin niille istuintyynyt, joihin olisi ommeltu kiinni tuonkaltainen pitsi koristeeksi. Toisena vaihtoehtona on mielessä kummitellut istuintyynyt Marimekon Puutarhurin parhaat-kankaalla. (Yllätys?)

Näin se vaan tämäkin kirjoitus venähti, säästelenpäs jotain taas ensi kertaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti