maanantai 6. helmikuuta 2012

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä..

Häitä on jo ehditty tanssia ja juhlia, mutta jostain alitajunnasta putkahti tuo loru takaisin mieleeni. Mökkihän tietysti itsessään tulee olemaan hyvinkin uusi, sinistä se lienee tuo aiemmin esiintynyt turkoosikin vaikka kovasti vihertää, ja vanhaa tulee olemaan tämä superihana vanha kaappi.



Hieman siitä on lähtenyt pieniä paloja reunasta irti, mutta haitanneeko tuo. Pienet virheet ovat kivoja oikeastaan. Saa nähdä kaduttaako äitiä myöhemmin, kun lupasi lahjoittaa tuon minulle. Voisi lahjoittaa kaapin yläpuolella olevan taulunkin, tai ainakin sen kehykset.. Turhaan ne vanhempien mökillä ovat pölyyntymässä, kun voisivat päätyä meidän kesäkotiinkin!

Mökistä on nyt tullut muutamia tarjouksia, ja yksikään niistä ei ole nyt valitettavasti miellyttänyt meitä, joten joudutaan nyt miettimään uusiksi, josko rakentaisimme mökin osittain itse puusepän avustuksella. Harmittaa luultavasti eniten siksi, että tämän takia projekti venyy pitemmälle, eikä mökillä luultavasti pääse vielä tänä vuonna asumaan.

Onneksi pääsee kuitenkin möyrimään ja tonkimaan maata, ettei aivan toimeettomaksi jää :)

5 kommenttia:

  1. Et sä mitään möyriä ehdi jos tontti on täynnä rakennustavaraa :)
    Ja varsinkaan jos itse rakennatte....älä nyt silti masennu!!
    Mieli tekee, mutta kun....perkaamiseksi se meni mullakin viime kesä, ensi kesänä sitten ihmetellään kasvaako siellä mitä vielä niistä mitkä luulin juurineen kiskoneeni.
    Onneks tuo "pienviljelijän" elämä ei ainakaan ykstoikkosta ole :)

    VastaaPoista
  2. Ehtii ehtii, kyllä joku nurkka vapaaksi jää ;) Ei vaan lähinnä juuri sillä mietin, että nyt voi sitten siirrellä perennoita ja kaivella ylimääräisiä puita maasta, ehkäpä istuttaa jonkun uudenkin paremmalle paikalle :)

    Ja ei tässä masennuta, onneksi tuo mies totesi että sitä kyllä oikeastikin kiinnostaisi rakentaa itse, jos vaan olisi joku opastamassa. Sisustaminen olisi vaan se allekirjoittaneen suurin into, ja siinä samalla sitten se puutarhan laitto, kunhan mökki olisi ensin edes jossakin ajanviettokunnossa :)

    VastaaPoista
  3. Löytyykö teidän sp- yhdistykseltä piirustuksia? Tietääkseni jotkin (ammatti)koulut rakentaa mökkejä, elementtejä, jotain.... meidän lähettyville nousi todella nopeaan tahtiin viime kesänä yksi mökki ja käsittääkseni käyttivät jotain koulua apuna, eikä hintakaan näin ollen ollut maata kaatava... Vai onko teillä ns. vapaat kädet suunnitella mökki, kinan pinta-alasta pitää kiinni?

    VastaaPoista
  4. Ehkä noi kehykset vois olla se puuttuva "jotain lainattua" jos eivät kokonaan malta luopua ;)

    Vihdoin muistin tulla vierailemaan, laitanpa samoin tein lukuun. Toivottavasti nähdään taas pian!

    VastaaPoista
  5. Kipaisepas pikaisesti blogiini, ettei mene voitto ohi ja uudellen arvontaan!

    VastaaPoista