maanantai 2. tammikuuta 2012

Villa Pupula

Kuten blogin nimestäkin voi jo päätellä, on uuden mökin nimeksi tulossa Villa Pupula. Nimi oli alunperin tuulesta temmattu vitsinä, mutta koska joulupukki toi lahjaksi näin hienon kyltin, oli nimi sitä myötä sitten sinetöity.



Mitäs pidätte kyltistä ja nimestä? Paikkaa en ole vielä kyltille suunnitellut, eiköhän se jostakin kotoisan sopen löydä sitten aikanaan.


Olen tässä viettänyt aika paljon aikaa sisällä, kun olen vajaan viikon ollut kuumeessa. Mitä mainiointa aikaa suunnitella kaikkia mökkiasioita, siis! Juttelin ystäväni Miran kanssa, ja totesimme käsitteen "mökkihöperö" saaneen aivan uuden merkityksen. Uskoakseni tästä maasta löytyy kuitenkin kohtalotovereita :) Uskaltaako joku tunnustaa?

Emme ole suunnitelleet laittavamme kuivakäymälää tavallisen mökin sisälle, vaan rakennamme erillisen ulkovaraston, joka toimii samalla sekä huussina/suihkuna että varastotilana ulkokalusteille, grillille, työkaluille ynnä muille. Tilan rajaa tietenkin sisäseinällä. Artistin (eli minun) näkemys vajasta on seuraavanlainen:



Mittoja tuohon en ole merkinnyt, mutta tontille on lupa rakentaa erillinen 6m² vaja. Uskoisin kuitenkin että hieman pienempikin riittää vallan mainiosti. Toivottavasti tuollainen on helppo rakentaa itse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti