lauantai 7. tammikuuta 2012

Piirtelyä

Enpäs ole nyt muutamaan päivään kirjoittanut mitään tänne, etten paljasta heti kaikkia juttuja kerralla (on muuten meinaan vaikeaa yrittää olla kirjoittamatta). Kävin mökillä kääntymässä keskiviikkona tarkistamassa että kaikki on kunnossa. Muutaman sentin lumipeite peitti tasaisesti koko tonttia, näkymä oli kuitenkin melko karu kun ulkona oli niin pimeää. Olisin ottanut muutaman valokuvankin mutta valotus meni niin pieleen että luovuin siitä ajatuksesta. Kesän jäljiltä olin unohtanut kuusi kappaletta muratteja portaille, siellä ne ovat näköjään sinnikkäästi kasvaneet ja olivat täysin vihreitä ja elinvoimaisen näköisiä. Pysytelkööt siellä sitten, jos tykkäävät!

Olen piirrellyt aikani kuluksi oikeassa mittakaavassa (ainakin osittain, siis..) olevaa pohjakuvaa tulevasta mökistä ja muutamista isoimmista huonekaluista.



Alakerrassa harmaalla on piirrettynä kulmasohva, keittiön kaapit, ruokapöytä ja kuusi tuolia sekä keittiösaareke. Parvella puolestaan harmaalla on sänky ja kolme kappaletta Ikean Malm-lipastoa. Äitin lahjoittamalle vanhalle kaapille on paikka pitkällä seinällä ikkunoiden välissä, täytyy toivoa että mahtuu.

Hei äiti muuten, mä tiedän että sä luet tätä. Muista siis käydä kommentoimassa! Jos joku muukin lukee tätä, niin saa myös jättää jälkensä muistoksi minulle :)

Tuossa pikkukuvassa yllä hieman mittasuhteet vääristyvät, mutta jos tahtoo tarkastella paremmin niin tässä on vielä linkki: Pohjakuva

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti