tiistai 3. tammikuuta 2012

Kippoja ja kuppeja

Kovasti uhosin, että julkaisen tekstiä ja kuvia hiljalleen, mutta selkeästi jokin blogikärpiäinen puraisi taas tauon jälkeen ja on ihan ehdoton pakko kirjoittaa joka päivä. Sen verran sentään pystyn hillitsemään, etten kirjoita useita kertoja päivässä. Voipi olla, että sitten hetken päästä hiljenee.. mutta toivottavasti ei :)
Tänään pohdiskelin sitä, miten osuvaa olikaan pyytää häälahjaksi Marimekon Siirtolapuutarha- ja Räsymattoastioita, jo ennen kuin koko mökin ostamisesta oli tietoakaan. Mahtoikohan olla jokin enne?



Lautaset ja teepannu pääsevät siis ehdottomasti mökille käyttöön. Mustan ja valkoisen yhdistelmä toimii pettämättömästi, niiden kaveriksi on hyvä sitten lisätä mitä tahansa muuta väriä. Lisäksi meillä on iso setti Iittalan (mustavalkoista, ylläri) Taika-astiastoa. En ole testannut yhdistellä niitä Marimekon astioiden kanssa, saa nähdä josko toimisivat yhdessä jotenkin. Jos eivät, niin onneksi varastosta löytyy myös ihan tavallisia valkoisia Teema-lautasia.



Lasisto tulee luultavasti äitin kaapin perukoilta, siellä niitä ainakin riittää. Tulee muuten olemaan melkoinen haaste, kun haluaisin että mökki näyttäisi siirtolapuutarhamökiltä, eikä miltä tahansa huvilalta. Pitää osata yhdistellä uutta ja vanhaa sopivassa suhteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti