torstai 12. tammikuuta 2012

Hulluttelua kaupoilla

Terveisiä täältä suuresta maailmasta jota myös Helsingiksi kutsutaan.

Eilen oli tarkoituksena pelkästään kierrellä kaupoilla äitin seurana mutta sorruin aivan täysin vahingossa ostamaan itselleni 7 kpl turkooseja pöytätabletteja. Väri oli niin herkullisen täydellinen, että en mitenkään voinut jättää niitä yksikseen sinne. Enemmänkin olisin tahtonut, mutta loppuivat mokomat laarista kesken. Nämä eivät suinkaan päädy pöydälle, vaan saavat uuden elämän myöhemmin sohvatyynyinä!



Vieressä onkin kuva, joka kuvastaa parhaiten sitä, miksi olen viehtynyt kyseiseen väriin. Meidän kahden hengen suurperhe rakastaa pulikointia ja kalojen tarkkailua, mutta ainostaan jos vesi on tuon väristä.

Tässä samalla kun harmittelin näiden loppumista kesken, päätin soittaa kahteen saman ketjun myymälään josko niitä olisi lisää. Ensimmäisestä ei tärpännyt, mutta toisessa niitä oli vielä 10 kpl ja myyjä laittoi ne sivuun minua varten, kyllä nyt pyyhkii hyvin! Varsinkin siis kun nämä olivat poistotuotteita. Tuskin tuota kymmentä kappaletta tarvitsen, mutta tuumaan ja pohdin tässä illan aikana tarvittavan määrän ja käyn huomenna noutamassa.

Kaveri tuossa huhuilee, että pitäisi lähteä sinne syömään iltapalaa. Passaa meikäläiselle! Ensi kertaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti